proceduri-fata

Marirea buzelor

Necesitate

Modelarea buzelor are ca scop marirea acestora in volum, corectarea asimetriei sau corectarea formei acestora. Acestea modificari se impun in functie de dorintele fiecarei persoane in parte, intrucat atat o fata frumoasa cat si buzele bine conturate si pline de volum atrag privirile celor din jur.

Metode

Marirea buzelor se face prin injectarea produselor cu efecte temporare sau prelungite ale aidului hialuronic, intrucat exista mai multe produse cu durata a efectului mai surta sau mai lunga. Marirea buzelor este o procedura de complexitate redusa, foarte bine tolerata. Rezultatele se pot mentine cam 3-9 luni in functie de produsul ales. Tehnica de marire a buzelor consta in injectare dinspre exteriorul buzelor spre interiorul acestora. Dupa injectare este binevenita masarea usoara a buzelor pentru difuzarea uniforma a substantelor. Rezultatele apar imediat dupa interventie, dar aspectul buzelor se imbunatateste in urmatoarele doua-trei zile, cind dispare iritatia buzelor.

Durata si efecte

Avantajele procedurii sunt posibilitatea de reluare imediata a activitatilor, aspectul natural si senzual care il capata buzele, precum si complexitatea redusa si gama relativ vasta de substante injectabile.