proceduri-fata

Tratament antiaging

Gama produselor

Gama produselor care sunt folosite pentru revigorarea tenului si a luminozitatii fetei este foarte variata. Acestea au scopul de a imprima pe fata tineretea si optimismul. Din pacate, grijile, stresul, emotiile negative, oboseala si anii adauga riduri noi pe fata noastra. Pentru a avea un ten sanatos si frumos este esential sa ne hidratam organismul cu cel putin 2l de apa pe zi si sa asiguram organismul cu aminoacizii necesari pentru a construi proteinele folosite cu scopul de a dezvolta, repara si mentine celulele. Aminoacizii au in special rolul de a repara si de a reinnoi tesuturile, sa inlocuiasca proteinele deteriorate, sunt indispensabili pentru mentinerea integritatii pielii, ei reprezentand suportul sau nutritional. Ei contribuie la construirea proteinelor pielii (colagenul, cheratina si elastina) si contribuie la mentinera si refacerea pilii. In corpul uman exista 20 de aminoacizi proteinogeni specificati prin codul genetic, dintre care 9 nu pot fi sintetizati si trebuie sa fie furnizati zilnic din surse externe. Acestia se numesc aminoacizi esentiali.
Pentru suplimentarea organismului cu aminoacizi Kalina Medical propune tratamente antiaging cu produse din gama Proglyme, care contine produse pe baza de aminoacizi (Glicina, L-Prolina, L-Lisina) menite sa furnizeze pielii elementele necesare refacerii de colagen nou. Tratamentul cu produse ART (Aminoacids Revitalization Therapy) este complex si consta in administrarea injectabila a produsului JALUPRO, produs compus din 100mg de aminoacizi liofilizati (Glicina, L-Prolina, L-Leucina, L-Lisina) si 30mg de acid hialuronic. Proglyme OS este un supliment alimentar pe baza de aminoacizi, care ofera pe cale orala fibroblastilor stimuli necesari sintezei de colagen nou. Proglyme OS cu formula sa exclusiva, elimina semnele de imbatranire redand pielii tonusul, prospetimea, volumul si luminozitatea.
Proglyme - linia dermatocosmetica consta din Proglyme antiaging face cream 50 ml, Proglyme intensive anti ageing facial mask 40 ml, Proglyme anti ageing eye&lip gel 15 ml, Proglyme rejuvenating body cream 180 ml.